restaurante nunti Bucuresti
 
Home
prezentare
Tur virtual
evenimente
Comenzi pentru acasa
Meniu restaurant
Meniu Catering
Galerie foto
contact
 

Restaurant La Nasu Bucuresti

Avem o traditie indelungata in domeniu, in anul 1972 s-a deschis restaurantul Crangasi ce avea sa devina in anul 1996 Restaurant La Nasu Bucuresti. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.

Restaurantul "La Nasu" Bucuresti, modernizat si redecorat pe parcursul anilor, a ajuns sa dispuna de un salon cu o capacitate de aprox. 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de nefumatori de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte, revelioane, mese fastive de Craciun si Paste, Valentine's Day, 1 Martie si ziua femeii (8 Martie). Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aer.

Bucataria este echipata cu cele mai moderne utilaje din domeniu gastronomic, meniul cuprinzand o varietate de preparate din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala.

Pentru organizarea de evenimente festive puteti opta pentru unul din meniurile pe care vi le punem la dipozitie, sau putem crea un meniu personalizat pe baza sugestiilor dvs. Ne puteti contacta la numerele de telefon:
• 021.221.42.85 (Comenzi pentru acasa)
• 0728.984.754, 0728.984.755, 0722.257.923 (Organizare mese festive)

Salonul, braseria si terasa sunt la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi incepand cu ora 8:00 pana la ultimul client.

In fiecare seara atmosfera este intretinuta cu muzica interpretata de orchestra restaurantului care va incanta cu un repertoriu de exceptie.

Restaurant "La Nasu" Bucuresti dispune si de un serviciu de catering cu preparate intotdeauna proaspete si de calitate.

Se stie ca Restaurant "La Nasu" Bucuresti organizeaza cele mai reusite evenimente pentru dumneavoastra.

 
   
   
 
Pagini web: Web design, creare site, promovare site Webart